Actueel nieuws

Op school zijn er iedere dag minimaal twee personeelsleden aanwezig. Dit is nodig om een paar         (1 á 2) kinderen op te vangen. De school is hiervoor "open" tussen half 9 en half 3. 

De leerkrachten zijn voor ouders via de mail bereikbaar, heeft u algemene vragen over school dan kunt u bellen met 030-2934564 of mailen met info@anne-frankschool.nl

 

Inmiddels hebben we ook een platform gevonden waarin de kinderen met elkaar en de leerkracht in contact kunnen komen. Het programma "Klasbord"  is voor alle groepen al draaiende en we hopen dat alle leerlingen hierbij aangemeld zullen worden. Ouders hebben hiervoor een mail ontvangen van de leerkracht.


We hebben inmiddels te horen gekregen dat de cito eindtoets dit jaar niet afgenomen zal worden. We zullen de ouders en kinderen van groep acht spoedig informeren wat dit voor gevolgen heeft. 


Dan wil ik u allemaal heel veel succes wensen in het thuiswerk. Ik mag u namens alle personeelsleden van de Anne Frankschool zeggen: we missen de kinderen enorm. 

Martijn Staats, directeur

Welkom op de website van de Anne Frankschool!

 

Op deze website is informatie te vinden over onze school, over ons onderwijs en over allerhande zaken die met onze school te maken hebben.

De belangrijkste informatie over onze school kunt u vinden in onze schoolgids en de schoolkalender. 

Op deze webiste hebben we actuele informatie verzameld, zoals visie en werkwijze, schooltijden, vakantierooster, opbrengsten, en dergelijke. Voor de overige informatie verwijzen we naar de schoolgids.

 

 

© 2023 by Art School. Proudly created with Wix.com

  • c-facebook