top of page
Aanmelden

In het kwartaal dat uw kind drie jaar wordt kunt u uw kind aanmelden op onze school via het formulier op: www.naardebasisschool.utrecht.nl. De plaatsen worden ieder kwartaal tegelijk verdeeld voor alle kinderen die geboren zijn in datzelfde kwartaal. Het moment van aanmelden binnen het kwartaal maakt dus niet uit. 

Voordat u uw kind op onze school aanmeldt, kunt u zich eerst oriënteren op het onderwijs in onze school. Hiervoor kunt u telefonisch een afspraak maken met de directeur (030-2934564).

Kind geboren vóór 1 oktober 2018?

U kunt uw kind niet via de gemeente aanmelden, neem contact op met de school en wij vertellen u hoe u uw kind kunt aanmelden.

Kind geboren na 1 oktober 2018

Is uw kind geboren na 1 oktober 2018? Meld uw kind dan altijd aan via de gemeente. Oók als u uw kind al eerder hebt aangemeld rechtstreeks bij onze school hebt aangemeld.

Oudere broer of zus? Ook dan aanmelden

Heeft uw kind al een oudere boer of zus op de school van uw keuze? Meld ook dan uw jongere kind aan in het kwartaal dat hij/zij 3 jaar wordt. Alleen dan weet u zeker dat de school plaats heeft voor uw kind.

Kind jonger dan 3 jaar?

Is uw kind jonger dan 3 jaar? Dan kunt u uw kind nog niet aanmelden. U meldt uw kind in het kwartaal dat uw kind 3 jaar wordt via het formulier aan.

Vooraanmelding:

Als een kind nog geen 3 jaar is, maar de ouders willen al wel een aanmelding doen op school, dan spreken we van een vooraanmelding. Als een kind op de lijst van vooraanmeldingen is geplaatst, wordt dit niet automatisch omgezet in een aanmelding. Dit zal pas het geval zijn als een leerling formeel is aangemeld.

Wel kunt u doorgeven dat u interesse heeft voor een plek op onze school. Het geeft u geen recht op een plek op onze school. Dit is vooral zodat wij weten hoeveel leerlingen we kunnen verwachten. De vooraanmelding wordt gedaan door het invullen van een interesseformulier, dit formulier kunt u hieronder invullen.

Interesseformulier

Bedankt voor de interesse!

IMG_2699.JPG
bottom of page