Inschrijven

Voordat u uw kind op onze school aanmeldt, kunt u zich eerst oriënteren op het onderwijs in onze school. Als uw kind 3 jaar is, kunt u uw zoon of dochter aanmelden op onze school. Daarvoor kunt u gebruik maken van een formulier dat u moet u downloaden en invullen. Dit formulier kunt u  [hier] vinden. Vervolgens kunt u dit op school afgeven of in de brievenbus doen. Ouders die geïnteresseerd zijn in onze school ontvangen een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek en een rondleiding met de directeur/intern begeleider. In principe kan uw kind naar school komen vanaf zijn of haar vierde verjaardag.

Vooraanmelding:

Als een kind nog geen 3 jaar is, maar de ouders willen al wel een aanmelding doen op school, dan spreken we van een vooraanmelding. Als een kind op de lijst van vooraanmeldingen is geplaatst, wordt dit niet automatisch omgezet in een aanmelding. Dit zal pas het geval zijn als een leerling formeel is aangemeld. De vooraanmelding wordt gedaan door het invullen van een interesseformulier, dit formulier kunt u hieronder invullen.

Interesseformulier