© 2023 by Art School. Proudly created with Wix.com

• c-facebook
Inschrijven

Voordat u uw kind op onze school aanmeldt, kunt u zich eerst oriënteren op het onderwijs in onze school. Plaatsing op onze school is mogelijk voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. In verband met de planning van nieuwe groepen, schrijven wij kinderen in vanaf de leeftijd van ongeveer 3 jaar. Ouders die geïnteresseerd zijn in onze school ontvangen de schoolgids en een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek en een rondleiding met de directeur/intern begeleider. In principe kan uw kind naar school komen vanaf zijn of haar vierde verjaardag.

Vooraanmelding:

Als een kind nog geen 3 jaar is, maar de ouders willen al wel een aanmelding doen op school, dan spreken we van een vooraanmelding. Als een kind op de lijst van vooraanmeldingen is geplaatst, heeft de school nog geen zorgplicht. Dit zal pas het geval zijn als een leerling formeel is aangemeld. De vooraanmelding wordt gedaan door het invullen van een vooraanmeldingsformulier, dit formulier is hier te downloaden.

Het formulier kunt u uitprinten, invullen en dan op school inleveren, of sturen naar:

Directie Anne Frankschool

van Bijnkershoeklaan 280